Tweedehandsbeurs zaterdag 29 februari 2020

Praktische info voor verkopers

Op deze beurs worden babyartikelen zoals bed, box, kinderstoel, toiletjes, kinderkledij van (0-12 jaar) en speelgoed verkocht aan een vooraf door de verkoper aangeduide prijs.

Men zorgt ervoor dat alles netjes wordt uitgestald op tafels en op de grondplaats (verhuurd door de Gezinsbond) of op bijkomende kledingrekken die men eventueel zelf meebrengt. Om de verkoop te vergemakkelijken is het aangewezen de kledingstukken per leeftijd en per soort te rangschikken.

Vanaf nu heeft iedere deelnemer aan onze tweehandsbeurs de beschikking over 1 tafel met daarnaast een grondplaats voor grotere stukken. Voor de tafels mag er niets meer geplaatst worden ivm de brandveiligheid.

De deuren gaan open om 13.00 uur zodat de verkopers voldoende tijd hebben om hun koopwaar uit te stallen.

De eigenlijke verkoop zal doorgaan van 14.00 tot 16.00 uur

Na de beurs dienen de verkopers de niet verkochte stukken terug mee naar huis te nemen.

De Gezinsbond is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of diefstal.

Om zeker te zijn van de tafel reservatie, vragen wij om op voorhand het huurbedrag aan ons te bezorgen. Kostprijs tafelverhuur :

Leden €   7,50 en niet-leden € 10,00. Betalen kan d.m.v. overschrijving op rekening van Gezinsbond Kieldrecht BE23 7370 0001 4591, BIC : KREDBEBB, met vermelding : Tweedehandsbeurs 29-02-20 Dit kan tot, ten laatste, één week voor de verkoop. Indien de betaling dan nog niet gebeurd is zullen wij de tafel aanbieden aan verkopers die op de wachtlijst staan.

Gelieve ons uw gegevens te bezorgen via het inschrijvingsformulier op de website.

Zonder deze gegevens kunnen wij helaas niet overgaan tot de verhuur van een tafel.

Veel  geluk met de verkoop!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------