De tweedehandsbeurs van de Gezinsbond Kieldrecht

De tweedehandsbeurs blijft een publiekstrekker. Wanneer kinderen groter worden, heeft iedereen wel een zolder vol met spullen in perfecte staat, die helaas niet meer nuttig zijn in het gezin. Die zijn wel nuttig voor aanstaande moeders en hun jonge baby’s. Ook dit jaar wisselden heel wat zaken van eigenaar.

De eerste zonnestralen van het jaar, een echt lenteweekend, met als gevolg ook minder toeschouwers. Ondanks dit alles waren de meeste standhouders tevreden met de verkoop! Een gezellige rustige beurs, heel overzichtelijk met zeer verzorgde, aangeboden artikelen. Een vaste waarde die erg wordt geapprecieerd door onze kopers.

Wij, bestuursleden, zijn uiterst tevreden en doen ons best om de tweedehandsbeurs nog meer in de kijker te zetten. Via alle mogelijke kanalen maken bij hiervoor reclame.

Ook de tomatensoep met balletjes met dank aan Marina en het verse gebak met dank aan Jeannine werden weer lekker gesmaakt. Ook dank aan ALLE bestuursleden, aan onze vrijwilligers en aan alle standhouders en kopers!

Schrijf alvast in jullie agenda de volgende tweedehandsbeurs die plaats vindt op zaterdag 26 oktober 2019 in OC Ermenrike.


Noteer ook onze volgende activiteit “HAARTOOI” dit gaat door op: Zaterdag 23 maart van 14.00 tot ongeveer 16.00 voor de jongste kinderen.

                                                                                                                  Woensdag 27 maart van 19.00 tot ongeveer 21.00 voor de oudere kinderen.


Gezinsbond Kieldrecht heeft 10 nieuwe handelaars aangesloten! Nog meer een reden om lid te zijn of te worden van de Gezinsbond.

Alle info weldra te vinden op onze facebook pagina, www.gezinsbond-kieldrecht.be, in jullie mailbox of brievenbus, in tKoerierke en Kerk en Leven.


Vriendelijke Bondsgroeten

Namens het bestuur

Foto en tekst Marina Roggema