Feest in de keuken van de Gezinsbond Kieldrecht

Diegenen die de verplaatsing maakten naar de keuken van OC De Verre waren al aan het feest en deden inspiratie op voor hun menu voor de eindejaarsdagen, dubbel feest dus.

Naar goede traditie is het een actieve avond en steken de aanwezigen zelf ook de handen uit de mouwen.

Met roodbaarsfilet van Vishandel Magnus uit Nieuw Namen werd een hapje vooraf geserveerd, gefrituurd in deeg met een gribichesaus.

Een verassend soepje van prei en witte bonen werd afgewerkt met burrata en een tomaatje uit de oven.

De fazant van Alvo Maes-De Wilde kreeg het gezelschap van aardappelwafeltjes en herfstgroenten. En een lekker dessertje vindt altijd nog een plekje, een echt Limburg kersentaartje werd professioneel door iedereen persoonlijk gemaakt en opgediend.

Vele handen maken licht, maar ook de bestuursleden die ijverig aan de afwas stonden droegen een groot steentje bij.

Marina dankte iedereen voor he enthousiasme en wenst de aanwezigen al smakelijke eindejaarsfeesten.