Lentekoken 2017

De kookavond van de Gezinsbond Kieldrecht, een keuken met aandachtige kookliefhebbers en naar goede traditie een verrassende maaltijd op het menu.  Na de tempura van mini primeurgroenten met kleine groene asperges, salieblaadjes en nog veel lekkers smaakten de gemarineerde kwartelbilletjes met een honinggembersaus naar meer.

Het hoofdgerecht, gepocheerde kabeljauw met een puree van lente-ui, cherry-tomaatjes, geitenkaas en avocado was om duimen en vingers af te likken.

Na al die heerlijkheden een seizoensvruchtensoepje geparfumeerd met specerijen en vanille-ijs om af te sluiten. Als je daar nog een lekker glaasje wijn bij denkt en de nodige tips van onze lesgeefster Marina dan kan het toch echt niet meer stuk. 

Dat het niet alleen een leerrijke avond, maar ook een smaakvolle menu betrof, daar was iedereen het over eens. Een flinke dosis gezelligheid en een leuke babbel maakten de avond compleet. 

Door de aanwezigheid van kookliefhebbers en het enthousiasme van alle aanwezigen was deze avond weerom en topper.

Tot 12 december voor onze feestmenu in OC “de Verre te Verrebroek!