Gezinsbond Kieldrecht aan het feestmenu 2016

Er was weer grote belangstelling voor het feestmenu van 2016. Zowel leden als niet-leden, vertrouwde en nieuwe gezichten staken de handen uit de mouwen om een lekker menu te bereiden en er daarna samen van te genieten. Veel lof was er voor het feit dat de gerechten niet alleen lekker waren, maar ook makkelijk te bereiden. Het menu of gerechten eruit zullen tijdens de eindejaarsfeesten zeker op menige feesttafel verschijnen. Een krokant korfje met tomaat, mozzarella en ansjovis tover je zo op je bord en kan zowel als aperitiefhapje of als voorgerecht aangeboden worden. Met vitello tonnato breng je het Italiaanse gerecht op tafel voor wie niet kan kiezen tussen vlees en vis, kalfsfilet met tonijnsaus scoort bij iedereen. In plaats van de traditionele kalkoen kan je ook kiezen voor de kleinere, fijnere parelhoen, die vul je op met allerlei lekkers voor een smakelijk hoofdgerecht. En voor dessert is er altijd nog plaats, koffie panna cotta is een variatie op het traditionele lekkernij uit Toscane. Met Marina aan de kookpotten en helpende handen van Nadia, Liesbeth en Sandra verliep de avond op wieltjes. Afspreken voor volgend jaar? Marina Roggeman, chef van dienst en voorzitter van de Gezinsbond. Iedereen welkom op de avond over de probiotica van Yakult op 10 januari 2017. De Gezinsbond wenst iedereen prettige eindejaarsfeesten en een gezond 2017.