Tweedehandsbeurs 30 mei 2015 

Onze tweedehandsbeurs voor de zomervakantie is weer vlot verlopen. We mochten nieuwe verkopers begroeten die er samen met de bekende gezichten een gezellige beurs van maakten. Enkele hadden hun stand extra gezellig aangekleed wat een heel overzichtelijk resultaat opleverde.

Er werd ook onderling verkocht, wat alle partijen ten goede kwam. Weliswaar ook wat minder bezoekers, maar al bij al was er een goede verkoop en daar draait het ten slotte om!

Heel veel babykledij voor jongens en meisjes, kinderboeken, spelletjes en nog veel meer leuks veranderde van eigenaar.

Zoals op onze vorige beurzen was nu ook onze jonge vrijwilliger Chayenne van de partij om de kinderen hun snoetje te grimmeren. Wat zij met veel plezier en kennis van zaken uitvoerde.

Wij, bestuursleden, zijn dik tevreden en doen zeker ons best om de tweedehandsbeurs nog meer in de kijker te zetten.

Soep en gebak zijn vaste waarden en ook hiervan is er veel gesmuld. Dank aan alle bestuursleden, aan onze vrijwilligers en aan alle standhouders en kopers!

Schrijf alvast in jullie agenda de volgende tweedehandsbeurs die plaats vindt op 17 oktober en NIEUW op woensdag 4 november onze eerste speelgoedbeurs “voor kinderen door kinderen”!

Wil je graag met ons mee helpen de Gezinsbond te dragen en structuur te geven, nieuwe bestuursleden ontvangen wij met open armen.