De paashaas op bezoek bij de Gezinsbond Kieldrecht 2015

Dinsdagmiddag 7 april konden onze allerkleinsten zich uitleven bij de Gezins-bond Kieldrecht. Iedereen kreeg een mooie paastekening die naar believen kon ingekleurd en versierd worden met stickers. Plezier alom bij onze kleuters die trouwens zeer braaf aan hun taak begonnen.

Onder begeleiding van de hulppaashaas die speciaal voor hen nog eitjes had meegenomen kon de speurtocht beginnen, iedereen zocht intensif mee, en zo werd er een grote mand vol paaseitjes gevonden op de tennisclub. Daar mocht men overigens met stoepkrijt aan de slag, waarvoor dank aan de verantwoordelijken. Daarna werden er buiten en binnen spelletjes gespeeld, eitjes leggen, een variant op zakdoek leggen. Met een drankje en de nodige eitjes en de kleurpotloden ging iedereen, moe maar tevreden terug naar huis. Met dank aan de paashaas en de helpende handen van bestuursleden en vrijwilligers en ook dank aan de Droomwolk voor het gebruik van het mooie paashaaspak.

30 mei is er weer tweedehandsbeurs in OC Ermenrike. Noteer dit al in de agenda. Alle info volgt nog in de Wase Koerier, via de scholen en op de website.

Tekst en foto Marina Roggeman