Gezinsbond Kieldrecht kookt voor Valentijn 2018

Valentijn komt eraan en vermits de liefde van de man nog grotendeels door de maag gaat, gingen vrouwen en mannen in de kookpotten roeren om een liefdevolle maaltijd te bereiden.

Nu is elk gerecht dat met liefde wordt klaargemaakt Valentijn waardig, maar een extra toets is altijd meegenomen. Wat dacht je van koud gemarineerde makreelfilet die even in de oven werd opgewarmd? Daarna werd er een vegetarische pasta geserveerd, pasta is het gerecht van Italië, amore ten top! Het hoofdgerecht bestond uit verrassende kippendijfilets die in een liefdevolle mantel van cashewnoten geserveerd werden met een abrikoosmosterdsausje. Een ongewone combinatie die echter door alle aanwezigen de liefdeshemel in geprezen werd.

Geen Valentijnsmenu zonder zoet. Flensjes met chocoladesaus, mango, ananas en muntsuiker sloten de maaltijd af. Koken is de liefde bedrijven in een potje, en is des te aangenamer als je dat met z’n allen samen kan doen.

Tijdens de krokusvakantie zijn de kinderen aan de beurt. Naar jaarlijkse traditie komen ze samen koken en smullen op dinsdag 13 februari. De tweedehandsbeurs op 24 februari en de grote viering van het 90-jarig bestaan op 22 april zijn de volgende activiteiten.

Bestuursleden staken weer de handen uit de mouwen om alles in goede banen te leiden. Dank daarvoor!

 

Marina Roggeman

Voorzitter Gezinsbond Kieldrecht