Sinterklaas was ook uitgenodigd door de Gezinsbond Kieldrecht

Het al vele jaren een traditie en ook dit jaar waren Sinterklaas en zijn Zwarte Piet op post. De Heilige man had alleen het bravekinderenboek bij zich. En zeker in zijn aanwezigheid waren alle kinderen super braaf. Voor sommige ouders kon het bezoek niet lang genoeg duren. De Sint werd met open armen ontvangen en kreeg ook een verzameling tekeningen en brieven toegestopt. Voor sommige kinderen bracht hij alle gevraagde geschenken, bij anderen komt hij nog eens langs op 6 december, zijn verjaardag.

Het lievelingspaard van de Sint rustte nog uit voor de volgende dagen, en daarom werd hij rondgereden op Rifter, uit de stal Peugeot-Lambin. Hetgeen erg in de smaak viel. Met dank vanwege de Gezinsbond. Sint en Piet werden met bedankjes overladen en beloofden om volgend jaar op 30 november weer naar onze gemeente af te zakken. Ook dank aan alle medewerkers die dit feest voor de kinderen mee organiseerden.

De Gezinsbond Kieldrecht knoopt in het nieuwe jaar met een andere eeuwenoude traditie. Op 6 januari gaan kinderen onder begeleiding Driekoningen zingen. Ze starten in het rusthuis en trekken dan door de Kieldrechtse straten. Na afloop krijgen ze nog cup cakes, in een ervan wordt een boon verstopt, wie die letterlijk tussen de tanden krijgt, verdient een extra verrassing.

De Gezinsbond Kieldrecht wenst iedereen prettige eindejaarsfeesten.