Eerste speelgoedbeurs van Gezinsbond Kieldrecht 2015

Tijdens de herfstvakantie konden kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar deelnemen aan onze eerste speelgoedbeurs. 

Dertien enthousiaste ingeschrevenen stonden, samen met een ouder, te trappelen om hun verzamelde speelgoed te verkopen. De sfeer zat er direct goed in bij de kids, alles netjes schikken en voorzien van prijzen zodat ze een extra centje konden verdienen. De Gezinsbond zorgde voor de innerlijke mens met een lekkere hot dog, een pakje chips en een drankje. 

De kopersopkomst was spijtig genoeg iets minder dan verwacht. Waarschijnlijk waren veel mensen er met het mooie najaarsweer op uit getrokken. Toch kon dit het plezier van de kinderen niet bederven, zij maakten er een toffe middag van. Ook kregen ze van de Gezinsbond nog een leuk speeltje aangeboden om hun te bedanken voor hun aanwezigheid. 

Daar zowel de kinderen als de ouders vol lof waren, plannen we volgend jaar een nieuwe speelgoedbeurs. Wij gaan deze op algemene vraag laten doorgaan op een zaterdag, zodat er meer mensen in de mogelijkheid zijn om te komen kopen en natuurlijk te verkopen. 

Met dank aan alle helpende handen die dit evenement mogelijk maakten.