De tweedehandsbeurs van de Gezinsbond Kieldrecht.

Ondanks het winderige weer wisten velen de beurs te vinden met opvallend veel oma’s en opa’s die een kijkje kwamen nemen.  Veel leuke koopjes en blijde gezichten te zien, zowel bij kopers en verkopers.

Een gezellige beurs, heel overzichtelijk met zeer verzorgde aangeboden artikelen. Een vaste waarde dat erg wordt geapprecieerd.

De tweedehandsbeurs blijft een publiekstrekker. Wanneer kinderen groter worden, heeft iedereen wel een zolder vol met spullen in perfecte staat, die helaas niet meer nuttig zijn in het gezin. Die zijn wel nuttig voor aanstaande moeders en hun jonge baby’s. Ook dit jaar wisselden heel wat zaken van eigenaar.

Wij, bestuursleden, zijn uiterst tevreden en doen ons best om de tweedehandsbeurs nog meer in de kijker te zetten. Via alle mogelijke kanalen maken bij hiervoor reclame. 

Ook de tomatensoep met balletjes met dank aan Marina en Luc en de verse cake met dank aan Jeannine werden weer lekker gesmaakt.

Ook dank aan ALLE bestuursleden, aan onze vrijwilligers en aan alle standhouders en kopers!

Schrijf alvast in jullie agenda de volgende tweedehandsbeurs die plaats vindt op zaterdag 17 oktober 2020. Hoogstwaarschijnlijk op een andere locatie (Sint Michiel) wegens verbouwingen in OC Ermenrike. 

Noteer ook onze volgende activiteit “gespreksavond over Geluk”  dit gaat door op

maandag 27 april om 20.00 in OC Ermenrike , een aanrader!

Zondag 10 mei plannen wij een familiewandeling. Voor beide activiteiten volgt nog de uitnodiging!

Gezinsbond Kieldrecht heeft 16 handelaars waar men spaarkorting krijgt als lid van de gezinsbond 

Nog meer een reden om lid te zijn of te worden!

Alle info te vinden op onze facebook pagina, www.gezinsbond_kieldrecht.be.

Namens het bestuur

Foto en tekst Marina Roggeman

Maak een Gratis Website met JouwWeb